За оваа страница

Нудиме избор на публикации за сервисирање на мотоцикли Honda за преземање во формат .pdf.

Информациите доставени во сервисните публикации на оваа веб-локација се само за информативни цели. Во никој случај не е наменета да ги замени професионалните услуги и грижа што ги нудат техничари или други квалификувани механичари.

Треба да се согласите и да го следите Договорот за лиценца пред да ги преземете публикациите на услугата.

За да ги прочитате PDF-датотеките, треба однапред да го инсталирате Adobe Reader на вашиот компјутер

Како да пребарувате во публикација

За да го најдете упатство за вашиот производ, прво мора да го одредите името на моделот.

  1. Добијте го името на моделот и, ако е можно, годината на моделот за вашиот производ.
    Можете да пребарувате користејќи го и бројот на документот, ако знаете.
  2. Изберете и кликнете на списокот со резултати од пребарувањето десно за да ја отворите страницата за преземање.
  3. Ве молиме внимателно прочитајте го Договорот за лиценца и кликнете на прифати за да го преземете прирачникот.